Download Games Onto Your iPod

Sunday, 20 December 2009

Lojra kanë bërë një rrugë të gjatë nga ajo që përdoret për të parë. Më parë, në mënyrë që të luajnë një lojë, ju kishte nevojë për një partner. Pa një partner apo një ekip, ajo ishte krejtësisht e pamundur për të luajtur ndonjë lojë. Megjithatë, teknologjia e ka bërë të mundur që ju të gjeni partnerët virtuale kudo ose edhe të luajë lojëra me personazhet fiktive. Jo më shumë keni nevojë për të thirrur miqtë tuaj mbi dhe bien dakord për një kohë me ta për të luajtur një lojë. Të gjithë ju duhet të bëni është të kaloni në kompjuterin tuaj, aktivizoni lidhjen tuaj broadband, dhe lojra shkarko të luajnë ata në çdo kohë dhe kudo. Deri kohët e fundit, i vetmi vend ku ju mund të shkarkoni lojra nga interneti ishte një kompjuter ose laptop. Megjithatë, produktet e reja elektronike si iPod apo iPhone ka revolucionarizuar mënyrën e duke luajtur lojra online. Tani, ju mund të shkarkoni lojra mbi iPod tuaj dhe mbani me vete, ndërsa në një udhëtim apo një pushim. Lojra juaj të preferuar nuk janë kurrë larg prej teje.
IPods sot vijnë me një shumë të kujtesës që ka aftësinë për të akomoduar shumë e lojrave. Megjithatë, ju duhet të siguruar që ju të shkarkoni lojra autentik nga faqet Web të shmangur dëmtimit iPod apo kompjuterin tuaj. Për shembull, përrua Web sites janë një vend me të vërtetë keq për lojërat shkarko të zgjedhjes suaj. Kjo është sepse të gjitha dosjet që keni shkarkuar nga torrent Web faqet janë të infektuar me worms, spyware, adware, apo virus. Kjo mund të shkaktojë kompjuterin tuaj për të ul receptorin e telefonit ose edhe avari dhe ju mund të keni nevojë për të formatin e tij, duke humbur një shumë e informacionit tuaj jetësore. Prandaj, kur ju duhet të shkarkoni lojëra mbi iPod tuaj, shikoni për faqet Web të cilat janë të besueshme dhe të ketë shqyrtime të mirë të konsumatorëve. Ju mund të kërkoni për këto faqe Web nga motorët e kërkimit të ndryshme të tilla si Google apo Yahoo. Nuk janë të mira Web faqet që pakufizuar ofrojnë shkarkime iPod për një pagesë të përballueshme. Pasi ju të gjeni një vend të tillë, Lajme dhe gjeni përgjegjës të përballueshme, ju thjesht mund të bëni pagesën dhe lojra shkarko të zgjedhjes suaj mbi kompjuterin tuaj dhe më pas transferimin e tyre në iPod.Këto vende lojrave Web janë të përkryer ligjore dhe të rregulluara, pra, ju nuk e ndesh rrezikun e dëmtimit të kompjuterin tuaj apo iPod. Megjithatë, ju mund të shkojë një hap më tej dhe të lexoni deklaratën e "site" Web të garantuar, shënimi, dhe politikës së sigurisë për të siguruar të origjinalitetit të tij. Ka lojrave Web faqet që ju ofrojnë përkrahje teknike shumë, e cila është përfshirë në përgjegjës që të paguajnë për të shkarkuar lojra. Ditët e sotme nuk lojra, njerëzit bëjnë thjesht me shkarkimin dhe luajnë ata në shtëpi. Ata duan të mbajnë veten të pushtuar edhe kur udhëtonte ose në pushime. Prandaj, duke luajtur lojrat e tyre të zgjedhur për një iPod duket si një mundësi e madhe për të gjithë njerëz të tillë. Në këtë mënyrë, ata mund ta mbajnë mendjen e tyre nuk ndjehen të qetë dhe të mërzitur edhe kur ata janë të vetëm. Në botën e sotme, interneti ka zgjeruar horizontet e tij dhe ka arritur të arrijnë te të gjitha llojet e njerëzve dhe disponimi i tyre. Kjo është një lehtësi për aktivitete të tilla të rënda si biznesi, si dhe për aktivitete të tilla si kalim kohe dhe luajnë lojëra shkarkimit

0 comments:

Post a Comment